Hoe lever ik correcties aan bij APG (schoonmaak/bouw)?

Er zijn twee verschillende opties voor het aanleveren van correcties aan APG:

1. Wanneer een LPG voor een Bouw werkgever reeds is aangeleverd en goedgekeurd, dan zullen correcties in deze periode automatisch meegaan met de eerstvolgende goedgekeurde aangifte.
    Deze optie heeft u niet in een reeds afgesloten jaar.
  2. U mag altijd een periode vrijgeven en opnieuw aanleveren inclusief correcties

Methode tot vrijgeven bij APG

U kunt slechts de aangifte met het hoogste volgnummer vrijgeven. Indien u bijvoorbeeld reeds aangifte heeft gedaan tot en met juni en u wilt april vrijgeven. Dan volgt u de volgende stappen:

• Selecteer 'juni' en klik op knop 'Vrijgeven'
  • Druk tweemaal op 'Ja' en op 'Ok' en klik vervolgens op knop 'Toepassen'
  • Selecteer 'mei' en klik op 'Vrijgeven'
  • Druk tweemaal op knop 'Ja' en op 'Ok' en klik vervolgens op 'Toepassen'
  • Selecteer 'april' en klik op vrijgeven
  • Druk tweemaal op knop 'Ja' en op 'Ok' en klik vervolgens op 'Toepassen'

Vervolgens dient u alle 3 de aangiftes opnieuw aan te leveren.