Hoe lever ik correcties aan bij APG (schoonmaak/bouw)?

Er zijn twee verschillende opties voor het aanleveren van correcties aan APG:

1. Wanneer een LPG voor een PIA werkgever reeds is aangeleverd en goedgekeurd, dan zullen correcties in deze periode automatisch meegaan met de eerstvolgende goedgekeurde aangifte.
    Deze optie heeft u niet in een reeds afgesloten jaar.
  2. U mag altijd een periode vrijgeven en opnieuw aanleveren inclusief correcties

Methode tot vrijgeven bij APG

U kunt slechts de aangifte met het hoogste volgnummer vrijgeven. Indien u bijvoorbeeld reeds aangifte heeft gedaan tot en met juni en u wilt april vrijgeven. Dan volgt u de volgende stappen:

• Selecteer juni en klik op vrijgeven
  • Druk tweemaal op ja en op ok en klik vervolgens op 'toepassen'
  • Selecteer mei en klik op vrijgeven
  • Druk tweemaal op ja en op ok en klik vervolgens op 'toepassen'
  • Selecteer april en klik op vrijgeven
  • Druk tweemaal op ja en op ok en klik vervolgens op 'toepassen'

Vervolgens dient u alle 3 de aangiftes opnieuw aan te leveren.