Hoe verwerk ik oproepkrachten in de schoonmaak (APG)?

Bij oproepkrachten waar geen sprake is van een vast arbeidspatroon (de zgn nul-urencontracten) moet op het tabblad UWV aangegeven worden dat het een oproep/invalkracht betreft. Wanneer dit niet gebeurt is kan de LPG afgekeurd worden. Het gegeven moet al tijdens de berekening juist ingesteld zijn geweest.

Om na een berekening alsnog de juiste code toe te kennen, hoeft u de berekening echter niet terug te zetten. Via menu Bulk- Aanpassen velden kunt u als aan te passen veld 'oproep/invalkracht' selecteren. Hier kunt u zowel voor de huidige periode als voor reeds berekende periodes de instelling wijzigen.