Hoe verwerk ik parttimers met een variable urencontract in de schoonmaak (APG)?

Om deze parttimers juist te verwerken, dient u een “gemiddeld” arbeidspatroon in te voeren bij de werknemer op het tabblad loon. In het tabblad periode geeft u de werkelijke situatie in. Parttimers met een variabel urencontract moeten NIET als oproepkracht/invalkracht worden aangemerkt, op het tabblad UWV moet dit dus niet geselecteerd worden.