Hoe verwerk ik parttimers met een variable urencontract in de schoonmaak (APG)?

Om deze parttimers juist te verwerken, dient u een gemiddeld arbeidspatroon in te voeren bij de werknemer op het tabblad 'Loon'. In het tabblad 'Periode' geeft u de werkelijke situatie in. Parttimers met een variabel urencontract moeten NIET als oproepkracht/invalkracht worden aangemerkt, op het tabblad 'UWV' moet dit dus niet geselecteerd worden.