Hoe lever ik correcties aan bij TKP detailhandel/Syntrus Achmea/UPA?

Er geldt dat als u een correctie maakt, deze automatisch wordt meegenomen met de eerstvolgende aangifte.

Is het jaar reeds afgesloten dan kunt u gemaakte correcties versturen via de knop 'Correcties Exporteren' op het tabblad 'Aangiftes' van de werkgever.

Wanneer er gevraagd wordt om een periode in zijn geheel opnieuw aan te leveren, stuur dan een e-mail naar helpdesk@salar.nl waarna we u de instructies kunnen versturen om deze periode opnieuw aan te leveren.