Wat is mijn inzendaccount voor Syntrus Achmea?

Waarschijnlijk probeert u in te loggen met uw inloggegevens voor de website van Syntrus Achmea. Om de aangiftes in te kunnen zenden, dient u over een inzenderaccount te beschikken. Indien u deze niet meer heeft, kunt u deze opvragen bij Syntrus Achmea. De inloggegevens voert u in WinSalar eenmalig in via menu ‘Beheer – gegevens licentiehouder – Syntrus Achmea'.

Op de website van Achmea wordt in een instructievideo getoond hoe u de inloggegevens voor uw inzenderaccount kunt aanvragen. Klik hier voor de betreffende pagina.