Wat voer ik in op tabblad 'Waardes' bij aanpassen premie?

Werknemer
Wanneer dit veld wordt aangevinkt, is de premie van toepassing op de werknemer.

Werkgever
Als dit veld wordt aangevinkt, is de premie van toepassing op de werkgever.

Percentage
Vul hier het percentage in wat van toepassing is voor de werknemer en werkgever.

Franchise
Vink dit veld aan wanneer er franchise van toepassing is. Dit moet zowel aan de werknemer als de werkgever kant gebeuren. Vul het bedrag per dag in.

Minimum
Vink dit veld aan wanneer er een minimum van toepassing is. Dit moet zowel aan de werknemer als de werkgever kant gebeuren. Vul het bedrag per dag in.

Maximum
Vink dit veld aan wanneer er een maximum van toepassing is. Dit moet zowel aan de werknemer als de werkgever kant gebeuren. Vul het bedrag per dag in.

Premie dagen
Het opgeven van de premiedagen per periode of per jaar is alleen nodig indien dit afwijkende dagen zijn ten opzichte van wat in tabblad 'instellingen' bij 'berekenen met' is vernoemd.
Deze optie is niet beschikbaar voor SV-premies.

Vanaf datum tot en met datum
Indien aangevinkt kunt u zelf aangeven voor welke periode de (sub)premie moet gelden.
Wanneer hier de waarde 0 in wordt gevuld wordt dit behandeld als oneindig, dit houdt in dat de premie in elke periode (afhankelijk van de overige instellingen) berekend zal worden.

Vanaf leeftijd tot en met leeftijd
Indien aangevinkt kunt u zelf aangeven voor welke leeftijden de (sub)premie moet gelden.
Wanneer hier de waarde 0 in wordt gevuld wordt dit behandeld als oneindig, dit houdt in dat de premie bij elke leeftijd (afhankelijk van de overige instellingen) berekend zal worden.