Kunnen premie(s) standaard toegewezen worden bij een werknemer(s)?

U gaat naar het menu 'Tabellen/LJP'- 'Selecteren tabel' en u krijgt nu het scherm 'Invoer tabel'. Vervolgens klikt u het tabblad 'Standaard Toewijzen' aan.

In dit tabblad wordt bepaald of een premie moet worden toegevoegd bij elke nieuw aangemaakte werknemer of DGA.

Wanneer er een vinkje bij de betreffende premie onder 'Tabel' wordt gezet zal de premie uit de tabel automatisch worden toegewezen bij elke nieuwe werknemer die wordt aangemaakt. Hetzelfde geldt voor een DGA.

De kolom 'Bedrag' is bedoeld voor het handmatig invoeren van de premie inhouding. U kunt dan een bedrag tabblad 'Premies' bij de werknemer invoeren.