Waar vind ik de tabel in WinSalar?

U gaat naar het menu 'Tabellen/LJP' - 'Selecteren tabel'. U krijgt nu het scherm 'Tabbellen' te zien. In dit scherm worden alle tabellen weergeven die bekend zijn binnen de administratie.

• Middels de knop 'Openen' wordt de geselecteerde tabel geopend en kunnen instellingen van deze tabel aangepast worden.
  • Middels de knop 'Toevoegen' wordt een nieuwe tabel aangemaakt.
  • Middels de knop 'Verwijderen' wordt de geselecteerde tabel verwijderd. Dit is niet mogelijk wanneer met de tabel reeds berekeningen zijn gemaakt.
  • Middels de knop 'Kopiëren' wordt de geselecteerde tabel binnen de werkgever gekopieerd.
  • Middels de knop 'Print' worden de tabelgegevens van de geselecteerde tabel uitgeprint.
  • Middels de knop 'Toewijz. Wn' kan de tabel aan één of meerdere werknemers tegelijk worden toegekend.