Waar vind ik de tabel in WinSalar?

U gaat naar het menu 'Tabellen/LJP'- 'Selecteren tabel'. U krijgt nu het scherm 'Tabbellen'. In dit scherm worden alle tabellen weergeven die bekend zijn binnen de administratie.

• Middels de knop "Openen" wordt de geselecteerde tabel geopend en kunnen instellingen van deze tabel aangepast worden.
  • Middels de knop "Toevoegen" wordt een nieuwe tabel aangemaakt.
  • Middels de knop "Verwijderen" wordt de geselecteerde tabel verwijderd. Dit is niet mogelijk wanneer met de tabel reeds berekeningen zijn gemaakt.
  • Middels de knop "Kopiëren" wordt de geselecteerde tabel binnen de werkgever gekopieerd.
  • Middels de knop "Print" worden de tabelgegevens van de geselecteerde tabel uitgeprint.
  • Middels de knop "Toewijz. Wn" kan de tabel aan één of meerdere werknemers tegelijk worden toegekend.