Wat moet ik doen bij TKP foutcode: not authorized?

Vanwege een beveiligingsupdate van TKP is het mogelijk dat deze melding verschijnt zonder dat de gegevens zijn veranderd. Is dit het geval, vul dat de gegevens opnieuw in op het tabblad 'TKP' van het gegevens licentiehouder scherm. Dit is te bereiken via menu 'Beheer' - 'Gegevens licentiehouder'.

Er zijn verschillende types van deze foutmelding die u kunt krijgen na het doorlopen van de aangifte wizard.

FOUT TIJDENS VERZENDEN:
        Foutcode: NOT_AUTHORIZED
        Het aangeleverde LH-nummer "Loonheffingennummer" hoort niet bij een werkgever bij fonds "naam fonds".

TKP geeft hierbij zelf de volgende oorzaken aan:

1. Het startscherm van TKP dient nog bevestigd te worden door de werkgever
  2. Het aangeleverde LHnummer komt niet overeen met het door de werkgever bevestigde LHnummer
Op basis van de informatie van TKP kunt u het volgende doen om de foutmelding op te lossen:

1. De werkgever verzoeken het startscherm te bevestigen en de aangifte opnieuw aan te bieden via WinSalar (Voor meer informatie hierover dient u contact op te nemen met TKP)

2. De werkgever is niet bekend bij het pensioenfonds detailhandel of de accountant is niet gemachtigd om voor deze werkgever in te sturen. Neem contact op met het pensioenfonds detailhandel om dit te corrigeren.

De volgende fouten zijn gevonden:
    FOUT TIJDENS VERZENDEN:
        Foutcode: NOT_AUTHORIZED
        Gebruiker
"Gebruikersnaam" is niet geautoriseerd om aan te leveren.

Vul in "beheer-gegevens licentiehouder" de correcte gegevens in en probeer nogmaals de aangifte te versturen.(denk eraan dat als u op het werkgeversportaal het wachtwoord aanpast, dit ook in WinSalar aangepast dient te worden).

Wanneer u ondanks de juiste gegevens de foutmelding blijft houden, neem dan contact op met het pensioenfonds TKP detailhandel.

De volgende fouten zijn gevonden:
    FOUT TIJDENS VERZENDEN:
        Foutcode: NOT_AUTHORIZED
        De gebruiker "gebruikersnaam" heeft geen administratierechten voor de werkgever met het LH-nummer "loonheffingsnummer".

Wanneer u deze melding krijgt staan waarschijnlijk de inloggegevens van de werkgever ingevuld op de plaats van uw eigen gegevens als accountant. U heeft als accountant eigen inloggegevens bij TKP waarmee u het recht heeft om pensioenaangifte te doen voor meerdere werkgevers. Deze vindt u onder 'beheer-gegevens licentiehouder'.

Voor het opvragen van deze inloggegevens neemt u contact op met TKP Detailhandel.

De volgende fouten zijn gevonden:
    FOUT TIJDENS VERZENDEN:
        Foutcode: NOT_AUTHORIZED
        De aanlevering moet door uw administrateur worden gedaan.

Wanneer u deze melding krijgt heeft uw werkgever u waarschijnlijk niet gemachtigd tot het aanleveren van pensioensaangiftes. De werkgever dient dit aan te passen. Voor instructies, neem contact op met TKP detailhandel.