Hoe maak ik een kopie van een werknemer?

Er zijn 2 mogelijkheden om een werknemer te kopiëren, middels de knop "Kopiëren" naast het werknemersgedeelte of door met de rechtermuisknop op de te kopiëren werknemer te klikken en 'Kopiëren' te selecteren.

Er opent een nieuw scherm met de volgende instellingen:

Starttegoed reserveringen
Hiermee geeft u aan wat u wilt doen met de reserveringsopbouw.

Overnemen:
Met deze optie wordt het oorspronkelijke starttegoed van de reserveringen overgenomen. Als het starttegoed aan het begin van het jaar bijvoorbeeld 500 euro was, dan wordt dit overgenomen, ongeacht of de reservering inmiddels uitbetaald was.

Niet overnemen:
Met deze optie wordt het oorspronkelijke starttegoed van de reserveringen gewist. Het starttegoed wordt daarmee automatisch 0 euro of 0 uur.

Vullen met huidig tegoed:
Met deze optie wordt het huidige totaal van de oorspronkelijke werknemer overgenomen, en als starttegoed opgeslagen.

Kopie aan achternaam toevoegen
Als u dit uitvinkt zal de werknemer precies dezelfde naam krijgen als de oorspronkelijke werknemer.

Volgnummer dienstbetrekking ophogen
Het volgnummer dienstbetrekking moet altijd opgehoogd worden als het een nieuw dienstverband betreft. Als u volgens de regels van de belastingdienst een nieuwe inkomstenverhouding moet maken, is dit het geval.