Kan ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen?

Om uw gebruikersnaam, wachtwoord en/of uw tweede e-mail adres op te geven als werknemer logt u in op uw SalarOnline account. Klik in het menu aan de linkerkant van het scherm op ‘Instellingen’.

In het scherm kunt u nu rechtsonder op de betreffende knop klikken om gegevens te wijzigen.

*Zorg ervoordat u bij elke wijziging ter bevestiging het huidige wachtwoord opgeeft.  De gegevens worden anders niet aangepast.