Wat moet ik doen wanneer ik mijn logingegevens kwijt ben?

Als u bij het inloggen uw wachtwoord verkeerd ingeeft, krijgt u een extra knop in beeld met de titel 'Wachtwoord vergeten'.

Deze knop krijgt u dus pas te zien nadat u uw gebruikersnaam ingevoerd hebt i.c.m. het verkeerde  wachtwoord, en op 'Inloggen' heeft geklikt. Om uw wachtwoord naar uw e-mailadres te zenden, klikt u op de knop ‘Wachtwoord vergeten’.

In het bovenstaande scherm voert u uw gebruikersnaam in en drukt op verzenden. Het wachtwoord zal gereset worden en naar uw e-mail worden gestuurd.

*Indien u ook uw gebruikersnaam niet meer weet waarmee u moet inloggen op SalarOnline, zult u contact op moeten met uw werkgever. Uw werkgever kan u dan nieuwe inloggegevens opsturen.