Hoe verwerk ik een loonsverhoging voor alle werknemers?

Het is mogelijk om voor één of meerdere werknemers de lonen aan te passen, deze optie kunt u vinden via menu 'Bulk- 'Aanpassen lonen'.

In dit scherm kunt u aangeven met welk percentage of bedrag de lonen aangepast dienen te worden. Hierbij kan aangegeven worden op hoeveel cijfers achter de komma moet worden afgerond.

Middels de knop "OK" wordt de ingevoerde waarde doorgevoerd bij alle geselecteerde werknemers van de geselecteerde werkgever.

Let op: De aanpassing kan alleen in de actuele, nog te verwerken periode, doorgevoerd worden. Deze optie werkt dus niet met terugwerkende kracht.