Ik heb een berekeningsmelding genegeerd, kan ik deze weer activeren?

Het is mogelijk om berekeningsmeldingen, waarbij u heeft aangegeven dat u deze wilt negeren, weer te activeren. Dit kan via menu 'Bulk' - 'Berekeningsmeldingen activeren'.

In dit scherm worden alle waarschuwingsmeldingen weergegeven die door de gebruiker zijn uitgezet. De meldingen worden per werknemer weergegeven. Er zijn ook meldingen die voor de gehele werkgever gelden. Een voorbeeld hiervan is een WGA percentage van 0%.

Alle meldingen zullen bij conversie naar een volgend jaar weer geactiveerd worden.