Kan ik instellingen aan meer werknemers tegelijk toewijzen?

Het is mogelijk om instellingen toe te wijzen aan meerdere werknemers tegelijk, via het menu 'Bulk'.

Toewijzen CAO code
:
In dit scherm kan de CAO code voor meerdere werknemers tegelijk gewijzigd of ingevoerd worden.

• Selecteer eerst de juiste CAO code. Wanneer u de code niet weet kunt u klikken op het blokje met de twee puntjes om op de naam te zoeken.
  • Vink vervolgens de werknemers aan waarvoor u de gekozen CAO code wilt doorvoeren. Middels de knop "selecteer" vinkt u alle werknemers aan, middels de knop deselecteer vinkt u alle werknemers uit.

Toewijzen nationaliteit:
In dit scherm kan de nationaliteit voor meerdere werknemers tegelijk gewijzigd of ingevoerd worden.

• Selecteer eerst de juiste nationaliteit.
  • Vink vervolgens de werknemers aan waarvoor u de gekozen nationaliteit wilt doorvoeren. Middels de knop "selecteer" vinkt u alle werknemers aan, middels de knop deselecteer vinkt u alle werknemers uit.

Toewijzen Periode / Sub Periode:
Hiermee kunt u meerdere werknemers van de geselecteerde werkgever, tegelijkertijd op de gewenste periode en eventueel subperiode zetten. Deze optie is onder andere te gebruiken als u een uitkering voor alle werknemers in dezelfde subperiode wilt verwerken. Door middel van het zetten van de juiste periode en subperiode, en het aanvinken van de werknemers die op deze periode en subperiode gezet moeten worden, kunt u dit veel eenvoudiger doen dan wanneer u alle werknemers één voor één zou moeten openen.

Let op!!
Deze optie kan niet gebruikt worden om periodes terug te zetten! Als een periode reeds berekend is, en u wilt de berekening ongedaan maken, dan dient u dit via menu loonberekening - berekening terugzetten te doen.

Toewijzen soort contract:
In dit scherm kan het soort contract voor meerdere werknemers tegelijk gewijzigd of ingevoerd worden.

• Selecteer eerst het juiste soort contract
  • Vink vervolgens de werknemers aan waarvoor u het gekozen contract  wilt doorvoeren. Middels de knop 'Selecteer' vinkt u alle werknemers aan, middels de knop 'Deselecteer' vinkt u alle werknemers uit.