Wat moet ik in SalarOnline doen voordat ik werkgevers kan uploaden?

Na het aanmaken van een account moet u aangeven hoeveel saldo tegoed u aan SalarOnline wilt toevoegen. Er moet namelijk een saldo tegoed zijn om gebruik te kunnen maken van SalarOnline. Elke download van mutaties of het uploaden van een PDF kost u een klein bedrag. Dit wordt dan van het huidige tegoed afgetrokken. De tarieven kunt u vinden op https://www.salar.nl/oplossingen/salaronline/

Druk na het selecteren van het gewenste tegoed op ‘volgende’. Nadat u de wizard heeft afgerond krijgt u een bevestiging per e-mail. Klik daar op de link. U kunt hier nu inloggen met uw zojuist aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadat u ingelogd bent moet u aangeven of u SalarOnline wilt gebruiken voor Mutaties en/of PDF. Hiervoor gaat u naar ‘Onderhoud – Instellingen’. Druk vervolgens op ‘Aanpassen’.

In deze handleiding zetten wij beiden op JA.

Vervolgens krijgt u nadat u op opslaan hebt geklikt onderstaande melding te zien. Daar moet u nog op ‘Akkoord’ drukken. Om gebruik te maken van de functionaliteiten van WinSalar wordt er eenmalig €75,- van uw tegoed afgeschreven.