Kan ik SEPA bestanden via SalarOnline naar de werkgever sturen?

Het is ook mogelijk het SEPA-bestand te uploaden naar SalarOnline, samen met de opdrachtbrief en de betaallijst. Indien u het SEPA-bestand online aan uw werkgever wilt aanbieden moet de werkgever al bekend zijn op SalarOnline.

Indien u de werkgever nog niet toegevoegd hebt, moet u eerst de stap ‘Toevoegen nieuwe klant voor mutaties en/of PDF’ doorlopen.

Vervolgens maakt u het SEPA-bestand aan. Dit kunt u doen middels menu ‘Digitaal – Betalingen [SEPA]’

Doorloop de wizard voor het aanmaken van het bestand. Bij het doorlopen van de wizard komt u op het instellingenscherm uit.

Hier kunt u een keuze maken bij de optie ‘Upload naar SalarOnline’.

• Nee
  • Ja, zonder lokaal opslaan
  • Ja, met lokaal opslaan

Druk op volgende en vink in de laatste stap de optie ‘Aanmaken met deze opties' aan. Druk op ‘Voltooien’.