Hoe kan ik overige documenten uploaden?

De documenten die u op het tabblad ‘documentbeheer’ van de werkgever en van de werknemer hebt toegevoegd kunt u ook uploaden naar SalarOnline. Deze komen dan beschikbaar voor de werkgever.

Hierbij geldt  dat de werkgever wel al bekend moet zijn op SalarOnline voor u de documenten kunt uploaden. Om de werkgever aan SalarOnline toe te voegen moet u de stap ‘Toevoegen nieuwe klant voor mutaties en/of PDF volgen.

Als u documenten wil uploaden opent u het tabblad ‘Documentbeheer’ van de werkgever of werknemer. Selecteer het document dat u wilt uploaden en klik vervolgens rechtsonder op ‘uploaden’.

Na het uploaden komt er in de laatste kolom ‘SO’ Ja te staan. Ja betekent dat het document online is geplaatst.

In bovenstaand voorbeeld is het tabblad ‘Documentbeheer’ van de werkgever gekozen. Dezelfde werkwijze geldt ook voor het tabblad ‘Documentbeheer’ van de werknemer.