Hoe kan ik de knoppen 'werkgever' en 'werknemer' aan mijn menu toevoegen?

In sommige stappen wordt aangegeven dat u in het linker-menu onderaan op ‘werkgever’ of werknemer moet klikken.

Standaard zijn deze knoppen niet bij u beschikbaar. U hoeft namelijk als accountant eigenlijk niet op de werkgever pagina te komen. Maar als u met uw klant ‘mee wilt kijken’ moeten de werkgevers weergegeven worden.

In het menu ‘gebruiker’ kunt u aangeven dat u de werkgevers wilt weergeven. Kies, nadat u ingelogd bent, voor ‘Onderhoud – Instellingen’.

In het bovenstaande voorbeeld staat de optie ‘Weergeven werkgever’ op Ja. Indien deze bij u op ‘Nee’ staat kunt u dit aanpassen door rechtsonder op de knop ‘Aanpassen’ te klikken.

In het scherm wat dan geopend wordt past u de optie aan en drukt u op ‘Opslaan’.