Kan ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord wijzigen?

Indien u het wachtwoord waarmee u inlogt wilt wijzigen, kiest u in het menu ‘gebruiker’ voor ‘Onderhoud’ - ‘Gebruikersinstellingen’.

In dit scherm kunt u rechtsonder op 'Gebruikersnaam wijzigen' of 'Wachtwoord wijzigen' klikken.

In het daarop geopende scherm kunt u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen.

Als u het wachtwoord of de gebruikersnaam wilt aanpassen moet u voordat u op 'Opslaan' klikt uw huidige wachtwoord bevestigen.