Welke informatie vind ik op tabblad 'Jaartotalen'?

Bij jaartotalen wordt het berekende totaal aan spaarloon per jaartal weergegeven. Tevens wordt het bruto jaarloon meegeconverteerd. Net als de velden Levensloop opbouw, levensloop rente, verlofkorting en toegepaste korting is dit veld van belang voor een juiste registratie van de levensloopregeling.

De jaartotalen zijn uitsluitend een overzicht van reeds berekende bedragen in voorgaande jaren.

Indien het een nieuwe werknemer betreft welke niet is meegeconverteerd, kunt u middels de knop 'Toevoegen' een voorgaand jaar ingeven.