Er is iets mis gegaan, hoe kan ik nogmaals de mutaties downloaden in WinSalar?

Het kan voorkomen dat er iets mis gaat bij het downloaden van uw mutaties uit de SalarOnline omgeving. De gegevens zijn in WinSalar niet bijgewerkt en de werkgever komt niet meer voor in het 'Downloaden' scherm. U kunt het volgende doen om alsnog een download van de mutaties uit te voeren:

• Log in op SalarOnline als accountant
  • Op het 'Gebruiker' tabblad klikt u op het mapje 'Werkgevers'
  • Kies voor 'Instellingen' en klik daar op 'Aanpassen'
  • Wijzig de status naar 'Invoer_klaar' en klik op 'Opslaan'

Als u nu in WinSalar weer naar het 'Downloaden' menu gaat kunt u de werkgever weer selecteren.

U kunt de status per werkgever zien door als accountant in te loggen op SalarOnline. Daarna kiest u voor ‘Werkgevers’ – ‘Instellingen’ op het tabblad 'Gebruiker'.

• OK
    De werkgever is geüpload en er kunnen gegevens worden ingevoerd
  • Invoer_klaar
    De werkgever is klaar met muteren heeft de periode online afgesloten
  • Verwerkt
    De mutaties zijn door de accountant gedownload naar WinSalar
  • Afgesloten
    De werkgever is afgesloten en niet meer actief op SalarOnline