Kan ik controleren of een email is verstuurd in SalarOnline?

U kunt controleren of e-mails verstuurd zijn door in te loggen als gebruiker op SalarOnline.

• Ga vervolgens naar 'Onderhoud' en selecteer 'MailLog'.
  • Hier vindt u een overzicht van de e-mails die zijn verstuurd.
  • De lijst kan gefilterd worden op datum van versturen (Log datum) en het e-mail adres waar de mail naar verstuurd is.

Let op; er wordt enkel gecontroleerd of een email is verstuurd. Of een email daadwerkelijk ontvangen is kunnen wij niet controleren.