Mijn SalarOnline abonnement is verlopen, maar ik heb nog voldoende tegoed

U maakt gebruik van SalarOnline echter is uw abonnement verlopen. Hieronder staat beschreven welke handelingen u moet verrichten om uw abonnement verlengen.

• Login op uw SalarOnline account (als Gebruiker).
  • Controleer eerst of er nog voldoende saldo op uw account staat, dit kunt u doen via het menu 'Saldo' - 'Overzicht'. Bij voldoende saldo (minimaal 75 Euro) kunt u verder gaan.
  • via het menu 'Saldo' - 'Verbruik' kunt u uw Opslag ruimte weer activeren. Selecteer eerst de verlopen Opslag 50MB en klik dan rechtsonder op de knop 'Verleng'.

Indien u meer serverruimte gebruikt dan kunt u via het menu 'Saldo' - 'Bestellen' de extra opslag ruimte bestellen. Tevens kunt u vanuit dit menu uw saldo verhogen.