Mijn SalarOnline abonnement is verlopen, maar ik heb nog voldoende tegoed

U maakt gebruik van SalarOnline echter is uw abonnement verlopen. Hieronder staat beschreven welke handelingen u moet verrichten om uw abonnement verlengen.

• login op uw SalarOnline account (als Gebruiker).
  • controleer eerst of er nog voldoende saldo op uw account staat, dit kunt u doen via het menu "Saldo" "Overzicht". Bij voldoende saldo (minimaal 75 Euro) kunt u verder gaan.
  • via het menu "Saldo" "Verbruik" kunt u uw Opslag ruimte weer activeren. Selecteer eerst de verlopen Opslag 50MB en klik dan rechtsonder op de knop "Verleng".

Indien u meer serverruimte gebruikt dan kunt u via het menu "Saldo" "Bestellen" de extra opslag ruimte bestellen. Tevens kunt u vanuit dit menu uw saldo verhogen.