Mijn SalarOnline abonnement is verlopen, maar ik heb nog voldoende tegoed

Je maakt gebruik van SalarOnline, echter is jouw abonnement verlopen. Hieronder staat beschreven welke handelingen je moet verrichten om jouw abonnement te verlengen.

• Log in op jouw SalarOnline account (als gebruiker);
  • Controleer vervolgens eerst of er nog voldoende saldo op je account staat, dit kun je doen via het menu 'Saldo' - 'Overzicht'. Bij voldoende saldo (minimaal 75 Euro) kun je verder gaan;
  • Via het menu 'Saldo' - 'Verbruik' kun je jouw opslag ruimte weer activeren. Selecteer eerst de verlopen opslag 50MB en klik dan rechtsonder op de knop 'Verleng'.

Indien je meer serverruimte gebruikt, dan kun je via het menu 'Saldo' - 'Bestellen' de extra opslag ruimte bestellen. Tevens kun je vanuit dit menu jouw saldo verhogen.