Wat moet ik doen als ik mijn SalarOnline wachtwoord ben vergeten?

Wanneer u niet meer kunt inloggen op uw SalarOnline pagina omdat u uw inloggegevens bent verloren, kunt u het bestaande wachtwoord opnieuw instellen via de onderstaande stappen:

• Open uw SalarOnline inlogpagina
  • Laat de velden 'Gebruiker' en 'Wachtwoord' leeg en klik op 'INLOGGEN'
  • U krijgt dan de onderstaande melding te zien:

Klik hier op 'Wachtwoord vergeten' en volg de verdere instructies op het scherm.

Tijdens deze instructies wordt u gevraagd uw gebruikersnaam in te vullen. Als u uw gebruikersnaam niet meer weet is deze natuurlijk op te vragen.

• Bent u accountant?
  • Neem contact op met de helpdesk van Salar Nederland via helpdesk@salar.nl.
  • Bent u werkgever?
    Vraag uw accountant om de gebruikersinformatie opnieuw te verzenden.
  • Bent u werknemer?
    Vraag uw werkgever om de gebruikersinformatie opnieuw te verzenden.