Wat is SalarOnline?

SalarOnline is een module van WinSalar, waarmee u loonstroken online beschikbaar kunt stellen aan werknemers. Per mail of door in te loggen op een aparte website.  Daarnaast is het mogelijk om mutaties door de werkgever in te laten voeren via SalarOnline, die vervolgens geimporteerd kunnen worden in WinSalar. Ook kunnen nieuwe werknemers aangemeld worden door de werkgever via SalarOnline. HRM documenten die bij de werkgever aanwezig zijn op het tabblad "Documentenbeheer" kunnen ook online beschikbaar gesteld worden, als ook de aangifte Loonheffingen en de SEPA bestanden.

Meer informatie over SalarOnline vindt u op onze website.