Wat is SalarOnline?

SalarOnline is een module van WinSalar, waarmee je loonstroken online beschikbaar kunt stellen aan werknemers. Dit kan door middel van een login of door het versturen van een e-mail. Daarnaast is het mogelijk om mutaties door de werkgever in te laten voeren via SalarOnline. Welke vervolgens geïmporteerd kunnen worden in WinSalar. Nieuwe werknemers kunnen door de werkgever aangemeld worden via SalarOnline. HRM documenten die bij de werkgever aanwezig zijn op het tabblad 'documentenbeheer' kunnen ook online beschikbaar gesteld worden. Zo ook de aangifte loonheffingen en de SEPA bestanden.

Meer informatie over SalarOnline vind je op onze website.