Hoe verwijder ik een aangifte loonheffingen?

Soms is het noodzakelijk alle aangifte loonheffingen te verwijderen. Meestal is dit vanwege een foutief ingevoerd loonheffingennummer of startdatum inhoudingsplicht. Na het verwijderen van aangiftes worden de volgnummers weer hersteld.

Om de Aangifte Loonheffingen te verwijderen voert u de volgende stappen uit.

1. Open het bedrijf op het tabblad 'Aangifte Loonheffingen'.
  2. Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de knoppen 'CTRL - ALT - X'.
  3. Voer het volgende wachtwoord in wat u van onze helpdesk hebt ontvangen
    Wanneer u nog geen wachtwoord heeft stuur dan een email naar onze helpdesk of vul het aanvraagformulier in.
  4. Bevestig het wachtwoord en dat u wilt vrijgeven, de aangifte is op dit moment nog niet verwijderd.
  5. Klik de eerst gedane aangifte aan en klik daarna op 'Verwijderen'.
  6. Bevestig het verwijderen en klik hierna op 'Toepassen'