Wat kan ik invoeren op het tabblad 'agenda' van de werknemer?

Middels dit tabblad kan een agenda worden bijgehouden. Signaleringen kunnen worden aangemaakt voor elke willekeurige melding die u wilt ontvangen voor de werknemer. Agendapunten die aan een werknemer te koppelen zijn kunt u aanmaken in het tabblad ‘Agenda’ van de werkgever.

De signaleringen kunnen vervolgens in het dashboard worden getoond. Het dashboard is een scherm dat wordt geopend elke keer als u WinSalar start, met daarin alle door u aangemaakte signaleringen die op dat moment actueel zijn. Het dashboard kan geactiveerd worden in WinSalar, via menu ‘beheer’ – ‘programma-instellingen’ – ‘algemeen’ – ‘dashboard tonen bij starten’. Het dashboard wordt dan iedere keer getoond bij het opstarten van WinSalar. Als niet voor deze optie wordt gekozen is het dashboard ook altijd te openen via menu ‘extra’ – ‘dashboard’.

Toevoegen
Middels de knop toevoegen kunnen agenda items worden toegevoegd.

Aanpassen
Middels de knop aanpassen kan het geselecteerde agenda item aangepast worden.

Verwijderen
Middels de knop verwijderen kan het geselecteerde agenda item verwijderd worden.