Wat kan ik invoeren op het tabblad 'HRM' van de werknemer?

In het tabblad HRM kunnen contracten, opleidingen en standaard signaleringen die op werkgeverniveau zijn aangemaakt, op werknemerniveau worden toegevoegd. Vervolgens kunnen deze in het dashboard worden getoond. Het dashboard is een scherm dat wordt geopend elke keer als u WinSalar start, met daarin alle door u aangemaakte signaleringen die op dat moment actueel zijn. Het dashboard kan geactiveerd worden in WinSalar, via menu ‘beheer’ – ‘programma-instellingen’ – ‘algemeen’ – ‘dashboard tonen bij starten’. Het dashboard wordt dan iedere keer getoond bij het opstarten van WinSalar. Als niet voor deze optie wordt gekozen is het dashboard ook altijd te openen via menu ‘extra’ – ‘dashboard’.

Contracten en opleidingen:
Contracten en opleidingen kunnen toegevoegd, aangepast of verwijderd worden. Toevoegen kan alleen als op werkgeverniveau een contract of opleiding is aangemaakt.

Signaleringen:
Andere standaard signaleringen, die afhankelijk zijn van datums die in WinSalar kunnen ook worden toegevoegd:

• Verjaardag: Deze signalering is gekoppeld aan de geboortedatum
  • Einddatum legitimatie: Deze signalering is gekoppeld aan de datum ‘geldig tot’ bij het identiteitsbewijs in tabblad ‘stamgegevens’ van de werknemer.
  • Dienstjaar: Deze signalering is gekoppeld aan de indienstdatum