Hoe kan ik een productkenmerk toevoegen aan een premie voor Syntrus Achmea?

Het kan voorkomen dat u een premie moet aanleveren aan Syntrus Achmea die (nog) niet beschikbaar is in de premietabel van WinSalar. In dat geval kunt u de premie zelf definiëren. Omdat in de pensioenaangifte de productkenmerken (pakketten) van Syntrus Achmea aanwezig moeten zijn moeten deze handmatig worden toegevoegd.

Welk productkenmerk moet worden ingevoerd kunt u vinden op de website van pensioenaangifte.nl. U kunt hierop inloggen en voor uw werkgever(s) achterhalen welke pakketten worden verwacht door Syntrus.

Vervolgens opent u de aangemaakte premie door erop te dubbelklikken in de tabel, waarna het instellingenscherm opent. Druk hier op <CTRL+ALT+R> en voer het productkenmerk voor de premie in. Het productkenmerk wordt hierna opgenomen in de pensioenaangifte.