Hoe controleer ik de premie status?

Wanneer u één van de door WinSalar meegeleverde premies aanpast zult u een waarschuwing in beeld krijgen. Als u doorgaat met het wijzigen van de premie zal het pakket uw instellingen aanhouden, maar dit heeft als gevolg dat de waardes van die premie niet meer zullen worden bijgewerkt via eventuele premieupdates. Er wordt dan verwacht dat u deze premies zelf  bijhoudt. U kunt aan de status van de premie zien of deze door ons is meegeleverd.

De verschillende statussen zijn:

• Voorgedefiniëerd:
    Premie is door WinSalar aangemaakt.
  • Zelfgewijzigd:
    Gebruiker heeft een door WinSalar aangemaakte premie aangepast.
  • Zelfgedefiniëerd:
    Gebruiker heeft zelf een premie aangemaakt.

Om te controleren welke status een bepaalde premie heeft volgt u onderstaande stappen:

1. Klik op het menu 'Tabellen/LJP'
  2. Kies voor 'Selecteren tabel'
  3. Open uw tabel op het tabblad 'Premies'
  4. Klik eenmaal op de betreffende premie

Linksonder in het tabelvenster zal informatie worden getoond:

Een zelfgewijzigde premie (zoals in het voorbeeld hierboven) kan weer worden omgezet naar een voorgedefinieerde, door WinSalar onderhouden premie op de volgende manier:

1. Klik met de rechtermuisknop op de premienaam
  2. Kies voor 'Premie updaten naar standaard WinSalar premie'
De premie zal dan de door ons meegeleverde waardes krijgen en weer worden bijgewerkt bij eventuele premieupdates.

Heeft u een zelfgedefiniëerde premie die u zelf heeft aangemaakt, en u wilt deze omzetten naar een voorgedefiniëerde premie dan doet u het volgende:

1. Klik met de rechtermuisknop op de premienaam
  2. Kies voor 'Premie omzetten naar (andere) standaard WinSalar premie'
Volg daarna de wizard om een premie te selecteren om toe te voegen.