Hoe kan ik een tabel toevoegen aan een werkgever?

Via menu 'Tabellen/LJP'- 'Selecteren tabel'- 'Toevoegen' kunt u een tabel toevoegen. Een nieuwe tabel kan aangemaakt worden op basis van een lege tabel, sector of CAO/beroep.

Op basis van een lege tabel
Er wordt een tabel aangemaakt zonder premies. Hierin kunnen door de gebruiker premies worden toegevoegd.

• Geef de naam van de tabel.
  • In het volgende scherm kan aangegeven worden wat de standaard instelling is voor de verschillende premies, als de tabel wordt toegewezen aan werknemers.
  • Als laatste krijgt u een samenvatting en wordt de tabel aangemaakt als u op voltooien klikt.

Op basis van sector
Van een aantal sectoren zijn de gegevens bekend binnen WinSalar. U gaat als volgt verder:

•  Kies de sector waarvan u de gegevens wilt invoeren.
  • Met het "+"-teken kunt u de sector openen, en ziet u de mogelijke CAO's. Door ook hier op het "+"-teken te klikken ziet u de premies die u kunt toevoegen.
  • Vink de premies aan die u aan de tabel wilt toevoegen. Als u de hele sector of de hele CAO toe wilt voegen, vinkt u het vakje dat daarvoor staat, aan.
  • Hierna kan de naam van de tabel worden aangegeven.
  • In het volgende scherm kan aangegeven worden wat de standaard instelling is voor de verschillende premies, als de tabel wordt toegewezen aan werknemers.
  • Als laatste krijgt u een samenvatting en wordt de tabel aangemaakt als u op voltooien klikt.

Op basis van CAO/beroep
Van een aantal CAO's/beroepen zijn de gegevens bekend binnen WinSalar/ U gaat als volgt verder:

• Kies de CAO waarvan u de gegevens wilt invoeren.
  • Met het "+"-teken kunt u de CAO openen, en ziet u de mogelijke premies, die u kunt toevoegen.
  • Hierna kan de naam van de tabel worden aangegeven.
  • In het volgende scherm kan aangegeven worden wat de standaard instelling is voor de verschillende premies, als de tabel wordt toegewezen aan werknemers.
  • Als laatste krijgt u een samenvatting en wordt de tabel aangemaakt als u op voltooien klikt.

Let op: Gedurende het jaar zullen bij wijzigingen de premies automatisch worden ge-update. Dit geldt alleen voor premies die in WinSalar als standaard bekend zijn. Wanneer u zelf op bepaalde punten een standaard premie aanpast, wordt deze niet meer ge-update door WinSalar. Als u een dergelijke aanpassing doet krijgt u een waarschuwingsmelding.