Hoe kan ik controleren waar ik pensioensaangifte dien te doen?

Afhankelijk van de premies die in de tabel ingevuld zijn dient u pensioenaangifte bij Syntrus Achmea of TKP te doen.

Wanneer u twijfelt welke optie u moet selecteren, dan kunt u de gebruikte premies controleren.

Om te controleren welke kenmerk een bepaalde premie heeft volgt u onderstaande stappen:

1. Klik op het menu 'Tabellen/LJP'
  2. Kies voor 'Selecteren tabel'
  3. Open uw tabel op het tabblad 'Premies'
  4. Klik op de betreffende premie
  5. Links onder in het gele blok staat de administrateur, indien aanwezig, genoemd, samen met het regelingskenmerk.