Hoe maak ik een journaalpostdefinitie?

Via het menu 'Tabellen/LJP'- 'Selecteren journaalpostdefinities' komt u in het scherm 'Journaalpostdefinities'. In dit scherm worden alle aanwezige journaalpostdefinities van de geselecteerde werkgever getoond.

Er kan een keuze gemaakt worden uit:

Openen
De journaalpostdefinitie wordt geopend.

Toevoegen
Een nieuwe journaalpostdefinitie wordt aangemaakt.

Standaard
De gekozen journaalpostdefinitie zal bij de diverse printopties voor journaalposten standaard geselecteerd staan.

Verwijderen
De journaalpostdefinitie wordt verwijderd.

Kopiëren
De journaalpostdefinitie wordt binnen dezelfde werkgever gekopieerd.

Printen
De journaalpostdefinitie wordt uitgeprint.

Indien wordt gekozen voor 'Toevoegen' of 'Openen' komen de volgende schermen tevoorschijn:

Tabblad Algemeen Journaalpostdefinitie

Tabblad Rekeningnummers Componenten

Tabblad omschrijving rekeningnummers

Tabblad export