Hoe maak ik een werknemersaccount aan?

U ontvangt van uw werkgever een email. In deze e-mail vindt u een wizardlink. Deze heeft u nodig om uw account in te stellen.

Voorbeeld:

Zodra u op deze link klikt wordt de internetbrowser gestart.

U geeft hier uw gewenste gebruikersnaam en wachtwoord op.

Het huidige e-mailadres is door u niet te wijzigen. Als u de meldingen die de werkgever u stuurt (bijvoorbeeld dat de nieuwe loonstrook klaar staat) ook op een ander e-mailadres wilt ontvangen kunt u dat hier opgeven. Dit kunt u ook later alsnog opgeven.

Klik hierna op ‘Volgende’.

In het volgende scherm hoeft u alleen op ‘Voltooien’ te klikken.
U wordt daarna naar het inlogscherm gebracht.