Inhoudsopgave SalarOnline voor werknemers

Uw werkgever heeft ervoor gekozen om uw loonstroken en jaaropgaves online aan te bieden via SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking raden wij u aan contact op te nemen met uw werkgever. Wij wensen u veel gebruikersgemak toe.

Voordat u de loonstroken kunt bekijken moet u eerst een account aanmaken.

Nadat uw account is aangemaakt, kunt u met een door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op SalarOnline. In de onderstaande artikelen vindt u antwoord op de meest gevraagde vragen: