Kan ik mijn gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen?

Indien u als werkgever het wachtwoord waarmee u inlogt op het subdomein van uw accountant of administratiekantoor wilt wijzigen, kiest u in het menu ‘werkgever’ voor ‘Gebruikersinstellingen’.

In het scherm kunt u rechtsonder klikken op 'Aanpassen Wachtwoord' of 'Aanpassen Gebruikersnaam'.

In het daarop geopende scherm kunt u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord wijzigen.

Als u het wachtwoord of de gebruikersnaam wilt aanpassen moet u voordat u op 'Opslaan' klikt uw huidige wachtwoord bevestigen.