Waar staan de PDF documenten die eerder zijn geüpload?

Zodra u de online aangeboden documenten hebt geaccordeerd, komen ze in het documenten overzicht te staan. Op werkgever- en werknemerniveau heeft u de menuoptie ‘Documenten’. Op werkgever niveau ziet u alle documenten van alle werknemers.

Bovenin kunt filteren op documenttype, periode, jaar of status.

Als alleen documenten van een specifieke werknemer wilt zien kiest onderin het linker-menu voor ‘werknemer’.

Vervolgens kiest u voor ‘Documenten – Overzicht’ en selecteert u in de tweede kolom de gewenste werknemer.

In het scherm ziet u vervolgens de documenten van de geselecteerde werknemer.

Met het PDF-icoon achteraan de regel kunt u het PDF-bestand nogmaals downloaden.

Onder ‘Documenten – HRM’ vindt u, als de accountant hiervoor een upload heeft gedaan, andere types documenten terug. Denk hierbij aan: Leasecontracten, arbeidsovereenkomsten etc.