Welke gegevens kan ik invoeren bij Gegevens licentiehouder?

Het Gegevens licentiehouder scherm kan geopend worden via menu 'Beheer' - 'Gegevens licentiehouder'.

In dit scherm kunnen alle gebruikersgegevens worden ingevoerd voor de diverse digitale aangiftes. Hieronder volgt een overzicht welke gegevens op de diverse tabbladen te vinden zijn.

Licentie
Hier vult u uw klantnummer en de licentiecode in, beide zijn noodzakelijk om de juiste versie van het pakket te activeren.
De licentiecode kan altijd via uw portaal member.salar.nl worden ingezien.
Tevens dienen hier de andere stamgegevens ingevoerd te worden.

Aangifte loonheffingen
In dit tabblad kunnen de contactgegevens voor aangifte loonheffingen worden ingegeven, welke worden doorgegeven in het aangiftebestand richting de Belastingdienst.

AGH
In dit tabblad kunnen de contactgegevens voor de pensioenaangifte naar AGH worden ingegeven.

APG
Vul hier het leveranciersnummer in waarmee u bekend bent bij APG. Tevens ziet u hier het laatst gebruikte volgnummer voor de aangifte naar APG.

AZL
In dit tabblad kunnen de contactgegevens voor de pensioenaangifte naar AZL worden ingegeven.
Ook vult u hier de gegevens van het inzenderaccount in.

PGGM
Vul hier het nummer waarmee u bekend bent bij PFZW in bij nummer inzender en de contactgegevens. Ook vult u hier de gegevens van het UPA account in.

SalarOnline
Hier kunnen de gegevens van de contactpersoon voor SalarOnline binnen uw bedrijf worden ingevoerd. Het e-mailadres is een verplicht veld om gebruik te kunnen maken van SalarOnline.
Als u tussentijds gegevens van de accountant wijzigt, vinkt u het vakje "Upload de gegevens naar SalarOnline" aan, om ervoor te zorgen dat de nieuwe gegevens ook online zichtbaar zijn.

StiPP
In dit scherm kunnen de contactgegevens voor inzending aan StiPP worden ingevoerd. Dit tabblad wordt alleen getoond als u beschikt over de uitzendmodule.

Syntrus Achmea
In dit tabblad kunnen de contactgegevens voor de pensioenaangifte naar Syntrus Achmea worden ingegeven. Ook vult u hier de gegevens van het inzenderaccount in.

TKP
In dit tabblad kunnen de contactgegevens voor de pensioenaangifte naar TKP worden ingegeven.
Tevens kunt u hier de werkgeversportaalgegevens invoeren die gebruikt worden voor de diverse aanleveringen.