Hoe kan ik nieuwe login gegevens sturen naar werkgever of werknemer?

Om ervoor te zorgen dat uw werkgever in kan loggen moet er een gebruikersnaam en wachtwoord zijn aangemaakt. Nadat de werkgever is toegevoegd wordt er automatisch een wizardlink naar de werkgever gestuurd.

Indien de werkgever de e-mail met de wizardlink niet meer heeft kunt u deze opnieuw versturen. Log hiervoor in op uw accountant-domein met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Om deze link te sturen kiest u in het menu ‘Gebruiker’ voor ‘Werkgevers’ en vervolgens ‘Relatiegegevens'. Selecteer de gewenste werkgever en druk in het rechtse scherm op ‘Stuur login’.

Ook kunt u, als de werknemers ook inloggen op SalarOnline, de inloggegevens of de wizardlink van de werknemers nogmaals versturen. Hiervoor kiest u eerst voor ‘Werknemer’ en vervolgens voor ‘Onderhoud’.

In de tweede kolom selecteert u de gewenste werknemer en als laatst kiest u rechtsonder voor de knop ‘Stuur login’.