Hoe kan ik loonstroken en andere documenten uploaden?

Om de loonslip van de werknemer te uploaden selecteert u eerst de werkgever. Vervolgens kiest u in het hoofdscherm voor de wereldbol, of in het menu ‘SalarOnline’ voor ‘Totaal overzicht’.

Vervolgens drukt u op de knop ‘PDF-opties’, u krijgt dan het printoptiescherm te zien wat u gewend bent.

Zodra u de gewenste uitdraai heeft geselecteerd (in dit geval loonslip) drukt u op ‘Upload alle werknemers’ of ‘Upload geselecteerde werknemers’.

Zodra de gegevens zijn geüpload krijgt de werkgever automatisch een e-mail dat de documenten klaar staan op SalarOnline om geaccordeerd te worden.

Het kan voorkomen dat niet alle bestanden worden goedgekeurd door de werkgever. Uiteraard krijgt u hier per e-mail bericht van.

Indien een loonstrook onjuist is moet u deze volgens normale wijze corrigeren, de werkgever kan namelijk aangeven waarom het document is afgekeurd zodat u dit aan kan passen. Vervolgens zet u het gecorrigeerde document via dezelfde methode opnieuw online.