Kan ik documenten uploaden zonder WinSalar?

Via WinSalar kunt u elk document uploaden naar SalarOnline. Dit kan via de PDF-Opties via het SalarOnline menu of via het tabblad ‘documentbeheer’ van de werkgever of de werknemer.
Het kan echter voorkomen dat u in een situatie bent waarin u op dat moment niet beschikt over WinSalar maar toch documenten aan SalarOnline wil toevoegen.

Als u dat wil doen kiest u in het gebruiker menu nadat u ingelogd bent voor ‘Bestanden’ – ‘Uploaden’.

Nadat u deze optie hebt geselecteerd kunt u in het content scherm aangeven wat u wil uploaden.

Hierna kunt u het bestand wat op uw computer staat selecteren.

Als u alle benodigde velden hebt gevuld drukt u rechtsonder op ‘Uploaden’.

Nadat het bestand is geüpload kunt u het bestand vinden onder ‘Bestanden – ‘Overig’.