Kan ik Backups op SalarOnline uploaden?

Wij raden aan om regelmatig backups in WinSalar aan te maken. Hierdoor kunt u het kwijtraken van gegevens tot een minimum beperken bij een eventuele systeem-crash. Vaak worden de backups al op de server gemaakt, maar u heeft onder het menu ‘Beheer’ ook de optie ‘Backup & Restore’. Met deze wizard kunt u een backup bestand aanmaken.

Nadat de backup is opgeslagen op de door u aangegeven locatie kunt u dit bestand ook uploaden naar SalarOnline. Bij het uploaden van een backup, hoeft deze backup niet van het huidige jaar te zijn. Backups van voorgaande jaren kunnen ook geüpload worden.

Kies in het menu ‘SalarOnline’ voor ‘Uploaden backup’.

Selecteer vervolgens eerst de locatie waar u de backups hebt opgeslagen. Hierna drukt u op volgende. Alle backups die uit WinSalar komen worden dan getoond. U vinkt de backups aan die u wilt uploaden en drukt nogmaals op volgende.

In de laatste stap worden de werkgevers getoond die u hebt aangevinkt. Zodra u op ‘Voltooien’ klikt worden de backups geüpload.