Hoe kan ik de printpositie aanpassen?

U gaat naar het menu 'Printen'- 'Printopties' u krijgt nu het scherm printopties. Klik vervolgens op het witte rechthoekige symbool rechtsboven (of dubbelklik op de printernaam). U komt nu in het scherm 'Printerinstellingen'.

In het bovenstaand scherm wordt de afdruk weergegeven als een wit vierkantje. Door middel van de pijltjes kan de afdruk verplaatst worden over het papier.

Boven in het scherm kan de printer geselecteerd worden waarop de afdruk geprint moet worden, alsmede de resolutie van de printuitdraai. Rechts kan een eventuele lade en het papierformaat geselecteerd worden.

Onderin kan voor opslaan van PDF’s gekozen worden voor inclusief achtergrond (bijvoorbeeld bij de loonslip).

Meer informatie over de mogelijkheden van opslaan van de printopdracht vindt u hier.

Let wel! De instellingen worden per afdruk opgeslagen.