Hoe kan ik gebruik maken van SalarOnline?

Wanneer u interesse heeft in het gebruik van SalarOnline kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling verkoop of via sales@salar.nl

Zodra wij een account voor SalarOnline hebben aangemaakt ontvangt u een e-mail met een wizard link. Deze wizard dient u te doorlopen. Na een paar instellingen is SalarOnline operationeel. Uit de praktijk blijkt dat dit vaak binnen 10 minuten is gerealiseerd. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u ons altijd even bellen, wij helpen u graag verder.