Hoe werk ik de stamgegevens van een werkgever en/of een werknemer bij?

De stamgegevens van een werkgever worden automatisch bijgewerkt zodra u een document of een mutatie upload naar SalarOnline.
Dit is afhankelijk van de module die gebruikt wordt bij de werkgever:

1. Wanneer een werkgever de mutatie én de PDF module aan heeft staan, zal de bijwerking pas plaatsvinden wanneer u een mutatie-upload doet.
  2. Wanneer de werkgever alleen de PDF module aan heeft staan dan volstaat het uploaden van een document.
  3. Wanneer de werkgever alleen de mutatie module aan heeft staan dan worden de gegevens bijgewerkt bij het uploaden van een mutatie.

Bij een werknemer kunnen de stamgegevens worden bijgewerkt via de knop 'Bijwerken werknemer Stamgegevens' in het menu SalarOnline binnen WinSalar.