Mijn SalarOnline abonnement is verlopen, en ik heb onvoldoende tegoed

Indien u gebruik wilt blijven maken van SalarOnline dient u uw "Jaarlijkse bijdrage" te verlengen.

U kunt dit doen door in te loggen op de portaal SalarOnline en kies voor menu "Saldo" - "Bestellen". vervolgens selecteert U het vakje voor "Jaarlijkse bijdrage SalarOnline" selecteert u rechts onderin het vakje "Ik ga akkoord met deze bestelling" en klik op de knop "Bestel" om de bestelling te verwerken.

De jaarlijkse bijdrage wordt van uw saldo afgeschreven. Indien het saldo niet toereikend is kunt u ook direct uw saldo verhogen.