Mijn SalarOnline abonnement is verlopen, en ik heb onvoldoende tegoed

Indien je gebruik wilt blijven maken van SalarOnline dien je jouw "jaarlijkse bijdrage" te verlengen.

Je kunt dit doen door in te loggen op het portaal SalarOnline, waarbij je in het menu op 'saldo' klikt en vervolgens op 'bestellen'. Vervolgens selecteer je het vakje voor 'jaarlijkse bijdrage SalarOnline'. Om de bestelling af te ronden selecteer je rechts onderin het vakje 'ik ga akkoord met deze bestelling'. Vervolgens klik je op de knop 'bestel'.

De jaarlijkse bijdrage wordt van je saldo afgeschreven. Indien het saldo niet toereikend is kun je ook direct jouw saldo verhogen.