Wat kan ik invoeren op het tabblad 'documentbeheer' van de werkgever?

In dit scherm kunnen bestanden worden gekoppeld aan de werkgever. Zo kunnen accountants bijvoorbeeld documenten die ze van de werkgever ontvangen, aan de werkgever koppelen zodat de informatie vanuit de werkgever geopend kan worden.

Documenten kunnen worden gekoppeld aan de werkgever middels de knop ‘Toevoegen’. De koppelingen kunnen respectievelijk aangepast en verwijderd worden middels de knoppen ‘Aanpassen’ en ‘Verwijderen’. Met de knop ‘Openen’ opent u het geselecteerde document met het daarvoor gebruikelijke programma. Dezelfde opties zijn ook beschikbaar door met de rechtermuisknop op het document te klikken. Tevens heeft u dan de mogelijkheid ‘Open locatie’. U komt dan in de directory terecht waar het document is opgeslagen op uw computer of netwerk.

In het tabblad ziet u de volgende informatieve velden:

Documentnaam
Dit is de documentnaam die u heeft toegekend.

Type
Het is mogelijk om het type "contract" of "opleiding" toe te kennen, zodat gekoppeld kan worden aan items uit het tabblad HRM.

Gekoppeld item
Toont een gekoppeld contract of een gekoppelde opleiding.

Voor informatie over het toevoegen of aanpassen van een koppeling met een document klikt u hier

Toegevoegd
Dit geeft weer wat de datum en tijd van het aanmaken van de koppeling naar het document is geweest.

Omschrijving
De in te voeren omschrijving van het document wordt hier getoond.

Standaard documentpad
Hier kan een standaardlocatie worden weergegeven waar documenten kunnen worden opgeslagen. Dit heeft twee functies:

1. Als in dit tabblad documenten worden toegevoegd, wordt altijd eerst de standaardlocatie weergegeven.
  2. Bij de aangifte loonheffingen kan geselecteerd worden dat PDF’s standaard moeten worden opgeslagen naar deze standaardlocatie.

Uploaden
Hiermee kan een bestand dat in het tabblad staat, worden geüpload naar SalarOnline. De knop is altijd zichtbaar, maar alleen beschikbaar als de werkgever gekoppeld is aan SalarOnline.