Hoe voeg ik een widget toe?

Rechtsonder in de hoek van het dashboard wordt een bewerk knop getoond.

Wanneer u uw muis boven deze knop beweegt verschijnt er een groene knop met een plusteken.

Klik op deze knop om het 'Widget toevoegen' venster te openen.

Klik eenmaal op een widget om een selectie te maken. U kunt wanneer gewenst meerdere widgets in één keer selecteren. De geselecteerde widget zal op de volgende manier worden getoond:

Klik daarna rechtsonder in het venster op de knop 'Toevoegen' om de geselecteerde widget(s) in het dashboard te tonen.