Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Open het navigatiemenu door linksboven in de hoek op de menu knop te klikken.

Klik in het navigatiemenu op het instellingen icoontje om de instellingen in beeld te brengen.

In het instellingenscherm kun je het wachtwoord wijzigen.

Je kunt ervoor kiezen zelf een wachtwoord in te stellen, of je kunt op 'Genereer wachtwoord' klikken om een wachtwoord door het systeem te laten genereren.

Wanneer je zelf een wachtwoord wil maken kun je op het help icoontje klikken voor hulp bij de opmaak. Wanneer je een goed wachtwoord ingeeft zal de balk onder het tekstvak groen kleuren om aan te geven dat het een veilig wachtwoord is.

Wij raden je aan zorgvuldig met je wachtwoord om te gaan.